Back to All Events

Nijmegen-Lent - The Whisky Ambassador

  • van der Valk Nijmegen - Lent 4 Hertog Eduardplein Nijmegen, GE, 6663 Netherlands (map)

BIIAB Geaccrediteerde Opleidingsmodule - The Whisky Ambassador

(This course will be delivered in Dutch)

De Whisky Ambassador Training Module is ontwikkeld door People Solutions Ltd. en heeft in het Verenigd Koninkrijk nationale erkenning door de BIIAB accreditatiecriteria te behalen. Het is dus een erkende beroepskwalificatie in Groot Britannië voor horeca personeel en detailhandel. De cursus wordt inmiddels over de hele wereld gegeven. 

Programma overzicht

  • Whisky in getallen
  • De basis - geschiedenis, geografie, productie
  • Glaswerk en presentatie
  • Verkooptechniek: Leer hoe je whisky succesvol kunt aanraden en in staat bent om premium whisky te verkopen
  • Proeftechniek
  • Drink minder. Drink beter
  • Mixers en cocktails
  • Whisky uit andere landen

Cursusmateriaal

Ongeveer vier weken van tevoren, of zodra je bent aangemeld binnen vier weken voor de cursus, krijg je het cursushandboek opgestuurd. Dit is een volledige vertaling van de Engelse versie. Alle uitleg is in het Nederlands en de termen en begrippen zijn ook in het Nederlands vertaald, maar kun je ook in het Engels terugvinden. Daardoor is het ook een handig naslagwerk. Het is de bedoeling dat je het boek voor de cursus leest. 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Hotel van der Valk Nijmegen - Lent ligt pal naast NS Station Nijmegen - Lent en is dus erg goed per openbaar vervoer te bereiken. 

Auto en Parkeren

Het adres van hotel van der Valk Nijmegen - Lent is:
Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen

Je kunt gratis in de parkeergarage van het hotel parkeren

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van deze locatie.

Verzorging

Leren lukt het best als je je prettig voelt. Dus tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van diverse soorten vers gemalen koffie, Lipton thee & frisdranken in de centrale foyer,  mineraalwater is aanwezig in de cursuszaal en er zijn diverse zoete lekkernijen en handfruit. Tijdens de middagpauze is er een broodjeslunch. 

Examen

Aan het eind van de dag is er een theoretisch en praktisch examen. Het theoretisch examen is uiteraard ook in het Nederlands. Je krijgt een vragenlijst van 30 vragen waarvan je er 21 goed moet hebben om te slagen. Ook is er een praktisch examen waarbij je 4 whisky's blind moet proeven en er 2 moet herkennen. Als je niet slaagt is er niets aan de hand. We bieden je een examengarantie! Dat betekent dat je het zo vaak mag overdoen als nodig is, zonder extra kosten.

Als je slaagt

Als je de cursus met succes hebt voltooid mag je je met trots een ambassadeur van dit prachtige product noemen! Je krijgt van ons een certificaat en een reversspeld om dat te kunnen aantonen. Deze worden je na de officiele uitslag toegestuurd. Het certificaat is in de UK geregistreerd bij de BIIAB.

Kosten

Deze volledig verzorgde cursus kost € 295,00 inclusief btw. 

Later Event: March 19
Amsterdam - The Whisky Ambassador