Overdag whisky cursus, 's avonds als gecertificeerd Whisky Ambassador de festivalvloer op!

In samenwerking met het International Whisky Festival in Den Haag (ook wel Whisky Live Holland) kunnen we je een unieke aanbieding doen! Op vrijdag 16 of zaterdag 17 november kun je op het International Whisky Festival, de ééndaagse The Whisky Ambassador cursus volgen, examen doen en nog diezelfde avond naar de avondsessie van het festival voor de uitreiking van je certificaat en reversspeld. Daarna ben je uiteraard welkom op het festival om je nieuw verworven diploma en kennis te vieren en in de praktijk te brengen. 

En dat alles niet voor € 342,50* maar voor slechts:

€ 295,00

 
 
IMG_4222.jpg
IMG_4370.jpg

De cursus

Eén van de doelen van het International Whisky Festival is dat je kunt leren over Whisky. Dat kan dus nu ook op een unieke manier, tijdens het festival met de uit Schotland afkomstige Whisky Ambassador cursus. Deze cursus is een snelle manier om je basiskennis over whisky echt op orde te krijgen. Dus als je een goede brede basis wilt hebben, en dat wil kunnen aantonen met een diploma, dan is deze cursus iets voor jou!

Overdag volg je de cursus, aan het eind van de middag krijg je een praktisch- en theoretisch examen waarin je kennis wordt getest. Als je deze beide examens haalt, mag je je met trots ambassadeur van dit mooie product noemen en dat uitdragen op de festivalvloer. 

Naast theoretische kennis krijg je een introductie in de technische kennis en vaardigheden om whisky te benaderen, te proeven en te evalueren. En je gaat naar huis met het begrip waarom whisky uniek is, waar het vandaan kwam en waarom er in bijna elke bar ter wereld minstens één fles whisky staat. 

De dag is uiteraard geheel verzorgd. Voor meer informatie en het dagprogramma:

Als je al kaarten hebt voor het International Whisky Festival 2018 dan is dat uiteraard geen probleem en kun je ook gebruik maken van deze aanbieding. Neem voordat je inschrijft via het contactformulier even contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat je mee kunt doen voor de gereduceerde prijs. 

* €342,50 = de prijs van het festival en de cursus gecombineerd. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. 


Het International Whisky Festival

Het International Whisky Festival in Nedeland is in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de "Godendrank" whisky. Het is het eerste en grootste whiskyfestival van Nederland. Het is een plek waar je met een enorm aantal verschillende whisky's kennis kunt maken. En niet alleen met whisky uit Schotland.

Een groot aantal merken en producenten uit een veelheid aan landen zijn aanwezig om je hun producten te laten proeven en uitleg te geven. 

Daarnaast zijn er proeverijen, kun je deelnemen aan rondleidingen, meerijden met een whisky tram en zelfs een beperkt aantal whisky's aanschaffen in de festival shop. 

...en nu dus ook meedoen aan een echte whisky cursus

Klik hier voor meer informatie over het Festival.

International-Whisky-Festival-Den-Haag-2016-f8.jpg