The Whisky Ambassador Nederland start 29-01-2018

DFS-Whisky-Ambassador.jpg

29 januari 2018 is het zover. Dan gaat de cursus van The Whisky Ambassador in Nederland van start. 

In Nijmegen-Lent staat een nieuw van der Valk hotel dat in januari het decor zal vormen voor de eerste Whisky Ambassador cursus in Nederland. 

De locatie is uitgezocht om praktische redenen, zoals relatief centrale ligging in Nederland, bereikbaarheid per openbaar vervoer en parkeergelegenheid, en omdat het tegenover de thuisbasis van The Whisky Ambassador is gevestigd. Maar zeker ook vanwege de geweldige voorzieningen die deze locatie te bieden heeft. Het zal de cursisten aan niets ontbreken om hun cursusdag tot een succes te maken. 

The Whisky Ambassador Nederland en het moederbedrijf in Glasgow zijn erg blij dat de voorbereidingen bijna klaar zijn en dat we van start kunnen en we verheugen ons erop de eerste cursisten te mogen verwelkomen en te begeleiden naar hun certificaat!