Nederlandse cursus van The Whisky Ambassador® is gestart

Maandag 29 januari was het zover. De Nederlandse cursus van The Whisky Ambassador® is van start gegaan in het van der Valk hotel Nijmegen-Lent. 10 Enthousiaste aspirant Ambassadors gingen samen aan de slag op jacht naar het certificaat van The Whisky Ambassador®. 

Na een dag in een ontspannen, informele sfeer lekker doorwerken en oefenen werd de cursus afgesloten met het theoretisch en praktisch examen. Dat is altijd een beetje spannend, en met name het blind ruiken en proeven van de whisky's is een uitdaging. Maar ook erg leuk om te doen en zeker haalbaar.

Nu de uitslag binnen is vanuit Glasgow, kunnen we met trots melden dat Nederland 10 Ambassadors rijker is! Gefeliciteerd dames en heren! Ik ga me voorbereiden op de komende cursussen die ik overal in Nederland zal gaan geven.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.thewhiskyambassador.nl