Artikel in de Whisky Passion

Op 13 april verscheen de Whisky Passion met daarin een artikel over de cursus van The Whisky Ambassador in Nederland. Een van de redacteuren van dit tijdschrift volgde zelf de cursus, deed examen en schreef een verslag over zijn ervaring en die van de andere cursisten. 

FullSizeRender.jpg

Het is een bijzonder leuk artikel geworden dat een inkijkje geeft in wat je van de cursus en de cursusdag kunt verwachten. En dan is het natuurlijk fijn om te horen dat de cursisten en de redacteur erg te spreken waren over de cursus. Goed om te weten... de redacteur en alle andere cursisten zijn die dag netjes geslaagd en nu gecertificeerd Whisky Ambassador!

Whisky Passion is een tijdschrift over whisky in al zijn facetten. Het komt elk kwartaal uit. Voor meer informatie kijk op: www.whiskypassion.nl